Leave Your Message
Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Nye trends inden for pulverlakeringslinje til boligindretning i rustfrit stål

2024-07-13

Efterhånden som folk er opmærksomme på miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling, stiger grønt liv hurtigt, den fremtidige udvikling af hjemmetilpasningsindustrien i rustfrit stål vil være mere baseret på grøn miljøbeskyttelse og suppleret med anvendelse af nye materialer og teknologi for at skabe et sundt hjem. Fabrikanter af elektrostatiske pulverlakeringslinjer vil også vælge at gå med tiden og følge trenden.

Indretningspulverlakeringslinje1.jpg

Fordele ved rustfrit stål home møbelpulverlakeringslinje:

Korrosionsbestandighed:Rustfrit stål i sig selv har god korrosionsbestandighed, men pulverlakeringsbehandling kan yderligere forbedre dets korrosionsbestandighed og forlænge produktets levetid.

Æstetik:Pulverbelægninger fås i en bred vifte af farve- og teksturmuligheder, hvilket gør hjemmeprodukter i rustfrit stål mere æstetisk tiltalende og personlige.

Miljøvenlig:Sammenlignet med traditionelle flydende belægninger er pulverbelægninger mere miljøvenlige, da de producerer lidt spildevand og gas under brug.

Indretningspulverlakeringslinje2.jpg

Den anvender en overfladebehandlingsteknik designet til at forbedre skønheden og holdbarheden af ​​hjemmeprodukter i rustfrit stål. Denne teknik involverer normalt følgende trin:

Overfladeforbehandling:Overflader i rustfrit stål skal muligvis rengøres, slibes eller kemisk behandles for at fjerne snavs, fedt, oxider osv. for at sikre en jævn vedhæftning af pulverbelægningen.

Muligheder for pulverlakering:I henhold til tilpasningsbehovene for boligindretningen i rustfrit stål og den ønskede udseendeeffekt vælges den rigtige pulverlakering. Disse belægninger kan være i en bred vifte af farver og teksturer.

Elektrostatisk sprøjtning:Med elektrostatisk sprøjteteknologi udnyttes et elektrostatisk højspændingsfelt til at få negativt ladede malingspartikler til at bevæge sig på en rettet måde langs den modsatte retning af det elektriske felt og til at blive ensartet adsorberet på overfladen af ​​emnet.

Hærdende behandling:Når de er sprøjtet, skal hjemmeprodukter i rustfrit stål hærdes ved høje temperaturer, så pulverbelægningen danner en stærk, holdbar belægning på overfladen af ​​rustfrit stål. Denne proces udføres normalt i specialiserede hærdningsovne.

Indretningspulverlakeringslinje3.jpg

Hvis du har brug for en pulverlakeringslinje til hjemmet,Vores belægningkan tilpasse en one-stop-løsning, der passer til dine behov og budget.