Leave Your Message
Nyheter Kategorier
Utvalgte nyheter

Arbeid som kreves for en malerlinje

2024-07-26

Med utviklingen av vitenskap og teknologi og den kontinuerlige utviklingen av produksjonsindustrien, er industriell produksjon for produksjonseffektivitetskravene også mer og mer høye, derfor har et beleggssamlebånd med etterspørsel etter arbeidskraft blitt et tema for bekymring.

planleggingsprosess4.jpg

I. Konfigurasjon av tradisjonelle beleggslinjer
I en tradisjonell sprøytelinje er det vanligvis behov for følgende typer personell: operatører, kvalitetsinspektører, sikkerhetspersonell og støttepersonell. Operatører er hovedsakelig ansvarlige for sprøyteoperasjoner, som krever visse ferdigheter og erfaring for å oppnå beleggkvaliteten. Kvalitetsinspektører har ansvar for å kontrollere kvaliteten på det belagte produktet for å sikre at det oppfyller kravene. Sikkerhetsansvarlig er ansvarlig for å ivareta sikkerheten i produksjonsprosessen og forebygge ulykker. Hjelpepersonell har ansvar for noe hjelpearbeid, som materialhåndtering, lasting og lossing, vedlikehold av utstyr og så videre.

planleggingsprosess5.jpg

II.Endringer i smart produksjons tidsalder
Med fremveksten av intelligent produksjon gjennomgår det tradisjonelle sprøytesamlebåndet en endring, og flere og flere selskaper tar i bruk automatisert og intelligent sprøyteutstyr for å forbedre produksjonseffektiviteten og kvaliteten. Så hva er virkningen av en slik endring på etterspørselen etter arbeidskraft?
I en tid med intelligent produksjon vil en sprøytelinje med arbeidskraft etterspørselen bli betydelig redusert. Dette er fordi automatisert sprøyteutstyr kan settes opp av programmet for å stole på automatiseringsprogram for kodekontroll for å fullføre de fleste sprøyteoperasjoner, og driften av disse enhetene trenger vanligvis å gå gjennom en viss mengde opplæring og ferdighetssertifisering, automatisert utstyr drift med høy presisjon, sammenlignet med den manuelle feilraten er lavere, kan effektivt oppnå rollen som kostnadsreduksjon og effektivitet. Intelligent produksjonsutstyr kan også overvåke produksjonsprosessen i sanntid for å identifisere og løse mulige problemer, og dermed redusere avhengigheten av arbeidskraft og også bidra til å forbedre sikkerheten i produksjonsmiljøet.

planleggingsprosess6.jpg

III. Fremtidige utviklingstrender
I fremtiden, med den kontinuerlige utviklingen av vitenskap og teknologi og den kontinuerlige utviklingen av produksjonsindustrien, kan vi forutse at konfigurasjonen av sprøytelinjen vil bli mer og mer intelligent og effektiv. Men dette betyr ikke at arbeidskraft vil bli fullstendig erstattet. I fremtiden til produksjonsindustrien vil det være et større behov for arbeidere med spesialisert kompetanse og kunnskap, som ikke lenger gjør enkelt fysisk arbeid, men forstår hvordan man betjener og vedlikeholder intelligent produksjonsutstyr og hvordan man løser problemer som kan oppstå. Den fremtidige trenden vil være at ansatte mestrer ny teknologi, forbedrer sine kvalifikasjoner og manipulerer automatiserte instrumenter.