Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

O auala masani e fa'aaogaina i totonu ole fale fa'apipi'i

2024-07-22

O a ituaiga o auala e fa'aogaina e masani ona fa'aogaina i totonu o le fale gaosi oloa? O se folasaga puupuu lenei ia te oe:

 

1. O le su'iina i le tusi o se auala masani e vali ai

E uu e le tagata faigaluega le fana fana ma faaofuina le mea faigaluega. O lenei metotia faʻapipiʻi tusi lesona e talafeagai mo le tele o mea faigaluega faigofie pe lavelave ma fesuiaʻi, ma o le auala faʻafefe e maaleale ma suia. Ae ui i lea, o lenei metotia faʻafefe e manaʻomia ai se maualuga maualuga o tomai faʻapipiʻi, ma o tagata faigaluega faʻapipiʻi e faigofie ona maua i le manava, kanesa o le mama ma isi faʻamaʻi o galuega, tau maualuga o totogi o tagata faigaluega, faʻapipiʻi mea faigaluega e laʻititi, ma faʻafefeina le uiga o mea faigaluega e faigata ona fai. faatumauina le tutusa.

spraying1.jpg

 

2. Reciprocating sprayers o meafaigaluega faʻapipiʻi sui mo auala faʻapipiʻi otometi

Reciprocating sprayer e patino i meafaigaluega fa'apitoa e le masani ai, aemaise lava e tusa ai ma le tagata fa'atau mea e mana'omia mo le gaosiga fa'apitoa. Reciprocating sprayer i luga o le fausaga o le mea faigaluega faigofie saosaoa, ae i luga o nisi workpieces lavelave po o vaega e tatau lava ona fufuluina ma le lima, o lea e laʻititi tuaoi aoga o le sprayer reciprocating, taulaʻi i le faʻaogaina o le laʻititi ma le faigofie o le faʻatonutonuina o mea faigaluega. Ae e ui lava i lea, pe a faʻatusatusa i le faʻapipiʻiina o le tusi lesona, o loʻo i ai pea le lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le saosaoa faʻapipiʻi vave, faʻamautu le faʻafefeina o uiga ma le faʻasaoina o tau faʻapipiʻi.

spraying2.jpg

 

3. O le faʻapipiʻiina atamai o meafaigaluega sui o loʻo faʻapipiʻiina le robot

E feagai ma le faʻafitauli o le faʻapipiʻiina atamai o mea faigaluega lavelave. O le fufuluina o le robot o le masini faʻapipiʻi autu i totonu o le fale faʻapipiʻi taʻavale, mo mea faigaluega lavelave, e mafai foi ona lelei tele le fufuluina o le robot i le faʻafefe, ma e mafai foʻi ona faʻaogaina le faʻaogaina o le robot. Ae ui i lea, ona o le faʻagesegese o le atinaʻeina o tekonolosi robot, vave faʻafaigaluega i le tele ma mulimuli ane tausiga faʻainisinia ma isi mataupu, o lea e le masani ai le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi i totonu o le alamanuia faʻapipiʻi, ma o le taimi nei e faʻaaoga atili ai le faʻaogaina o le masini, laina faʻapipiʻi otometi ma isi masini faʻapipiʻi otometi.

sausau3.png