Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

E mana'omia le galue mo se laina vali

2024-07-26

Faʻatasi ai ma le alualu i luma o le saienisi ma tekinolosi ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o fale gaosi oloa, o gaosiga o fale gaosi oloa mo le gaosiga o manaʻoga lelei e sili atu ma sili atu ona maualuga, o le mea lea, o se laina faʻapipiʻi faʻapipiʻi o manaoga o tagata faigaluega ua avea ma autu o popolega.

faiga fuafuaga4.jpg

I.Configuration o laina faʻapipiʻi masani
I se laina faʻasalaina masani, o ituaiga nei o tagata faigaluega e masani ona manaʻomia: faʻatautaia, tagata asiasi lelei, tagata saogalemu ma tagata lagolago. O le aufaipisinisi e nafa ma le faʻaogaina o gaioiga, lea e manaʻomia ai ni tomai ma le poto masani e ausia ai le lelei o le ufiufi. O tagata asiasi lelei e nafa ma le siakiina o le lelei o le oloa faʻapipiʻiina ina ia mautinoa e fetaui ma manaʻoga. O le ofisa saogalemu e nafa ma le faʻamautinoaina o le saogalemu o le gaosiga o gaioiga ma le puipuia o faʻalavelave faʻafuaseʻi. O tagata faigaluega fesoasoani e nafa ma nisi o galuega fesoasoani, e pei o le tagofiaina o meafaitino, utaina ma le laʻuina, tausiga o meafaigaluega ma isi.

faiga fuafuaga5.jpg

II.Suiga i tausaga o le gaosiga atamai
Faatasi ai ma le siitia o le gaosiga atamai, o le laina faʻapipiʻi masani faʻapipiʻi o loʻo i ai se suiga, ma o le tele ma le tele o kamupani o loʻo faʻaaogaina masini faʻapipiʻi masini ma atamai e faʻaleleia ai le gaosiga lelei ma le lelei. O le a la le aafiaga o lea suiga i manaoga o tagata faigaluega?
I le vaitau o le gaosiga atamai o le a faʻaitiitia ai le manaʻomia o tagata faigaluega. E mafua ona e mafai ona faʻatutuina masini faʻapipiʻiina e le polokalame e faʻalagolago i le faʻaogaina o tulafono ole polokalame otometi e faʻamaeʻa ai le tele o galuega faʻapipiʻi, ma o le faʻaogaina o nei masini e masani lava ona manaʻomia e ala i se aofaʻi o aʻoaʻoga ma tomai faʻamaonia, masini faʻapitoa. fa'agaioiga ma le sa'o maualuga, fa'atusatusa i le fua faatatau sese tusi lesona e maualalo, e mafai ona ausia lelei le matafaioi o le fa'aitiitia o tau ma le lelei. E mafai foi ona mataʻituina e masini gaosiga atamai le faagasologa o le gaosiga i le taimi moni e iloa ai ma foia faafitauli e mafai, ma faʻaitiitia ai le faʻalagolago i galuega ma fesoasoani foi e faʻaleleia le saogalemu o le siosiomaga gaosiga.

faiga fuafuaga6.jpg

III. Tulaga tau atina'e i le lumana'i
I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o le saienisi ma tekinolosi ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o fale gaosi oloa, e mafai ona tatou vaʻaia o le faʻatulagaina o le laina faʻapipiʻi o le a sili atu ma sili atu ona atamai ma lelei. Ae e le faapea o le a suia atoatoa le galuega. I le lumanaʻi o fale gaosi oloa, o le a sili atu le manaʻomia o tagata faigaluega e iai tomai faʻapitoa ma le poto, e le o toe faia ni galuega faʻaletino faigofie, ae malamalama i le faʻaogaina ma le faʻaleleia o masini gaosiga atamai ma auala e foia ai faʻafitauli e ono tulaʻi mai. O le aga'i atu i le lumana'i o le a'oa'oina lea o le aufaigaluega i tekonolosi fou, fa'aleleia atili o latou agava'a ma fa'aogaina meafaifa'aili.